Onze aanpak

Succesvol en betekenisvol

Onze expertise beslaat het hele spectrum en is in te delen in vier specialismen.

  • Strategie
  • Fusies & overnames
  • FinanciĆ«n
  • Boardroom vraagstukken

Bij elk vraagstuk past de beproefde Objectiver aanpak:

Maatwerk advies en begeleiding

De dienstverlening van Objectiver is altijd maatwerk, passend bij de situatie en de vraag van de ondernemer. Soms is een gesprek voldoende, soms zetten we een uitgebreid ontwikkeltraject in.

Tools en methodiek

Objectiver staat bekend om haar intensieve strategische advisering en begeleiding. Het startpunt van ieder ontwikkeltraject is dan ook een analyse op basis van eigen ontwikkelde tooling. Deze tools helpen inzichtelijk te maken wat de kern van het vraagstuk is. Een voorbeeld van deze tooling is het White Box model, waarin jarenlange ervaring met (inter)nationale bedrijven samen is gebracht. Voortvloeiend uit een combinatie van verschillende tools en methodieken ontstaat het plan van aanpak. Dit maken we vervolgens visueel inzichtelijk in het Objectiver dashboard. Hiermee is het mogelijk om de voortgang te monitoren en waar nodig bij te sturen.

In welke levensfase een onderneming zich ook bevindt, als objectieve sparringpartner helpen wij de ondernemer te koersen op zijn of haar objective.

– Alex Reinders, Analist

Is de nieuwe strategische koers een verstandige keuze of zijn er ook alternatieven? Hoe leid ik een overname over verkoop in goede banen? Heb ik mijn onderneming toekomstbestendig gefinancierd? Wordt de organisatie goed aangestuurd? Informeer hoe wij u hierbij kunnen helpen.