Over ons

Betekenisvol en duurzaam

Objectiver wil ondernemers helpen om op een betekenisvolle manier succesvol te zijn. Want wij zijn ervan overtuigd dat duurzame bedrijfsresultaten en lange termijn focus verder reiken dan de puur financiële aspecten. Een ‘objective’ is volgens het Engelse woordenboek: ‘something that you want to achieve’.

Objectieve keuzehulp

Objectiver is de partner die op vertrouwensbasis ondernemingen helpt naar het volgende ‘to achieve’. Objectiver adviseert objectief en zet alle kennis en ervaring in om de juiste keuzehulp te zijn voor ondernemingen.

Toegankelijk en persoonlijk

Onze aanpak is gebaseerd op toegankelijk, persoonlijk contact waarbij zowel analytisch vermogen als creatieve positiviteit aansluiten bij ondernemers. Wij spreken uw taal, bij ons krijgt u dus geen ellenlange verslagen maar helder en praktisch toepasbaar advies.

Als Objectiver zien wij een onderneming als een levend organisme, dat wordt geboren, groeit, roerige tijden meemaakt, dat gezond moet blijven of juist nog fitter mag worden.

– Willem Bonvanie, Founding partner

Team

Willem Bonvanie

Founding Partner

Gedreven om ondernemingen te helpen zich duurzaam op de toekomst voor te bereiden. Willem is initiatiefnemer van Objectiver. Want de wereld van nu vraagt om nieuwe inzichten en schakelvermogen. Willem heeft jarenlange ervaring opgedaan in de wereld van private equity en hij heeft strategisch bijgedragen aan de ontwikkeling van tientallen (inter)nationale ondernemingen.

Lees meer

Alex Reinders

Analist

Als analist heeft Alex veel ervaring met het opstellen van strategieën met behulp van online tools. Als bevlogen econoom analyseert hij neutraal de situatie, stelt kritische vragen en denkt vervolgens in het belang van de onderneming. Hij behoudt overzicht, ontwerpt de gewenste processen en helpt ze concreet in te richten.

LinkedIn

Wij zijn inhoudelijk gedreven, maar nog meer menselijk. Er gaat dus niets boven een persoonlijke kennismaking.